Vinterunderhåll

Hej på er.

Tider rusar iväg och snart är vi framme vi den första snön och det är då återigen dags att få våra gårdar snöröjda. I år har vi knutit ett nytt avtal och det med Svenska Väg AB. De kommer ta hand om den delen samt att se till att det sandas och till våren sopas på våra gårdar. Vi ser fram emot ett nära samarbete med Svenska Väg AB och kommer därmed också se till att de fullföljer sitt avtal.

Skulle ni nu har några åsikter gällande snöröjningen så är det viktigt att ni hör av er snarast till styrelsen, så vi kan kontakta de så snart det går för att åtgärda felen.

Detta gäller även om det nu mot förmodan skulle vara så att det sker en skada på förråden eller annan skada som kan uppstå i samband med att de är inne på gårdarna med maskinerna, så kontakta styrelsen omgående, så att informationen kan komma dem till rätta.

Glada hälsningar

Styrelsen