God Jul & Gott Nytt År

Jul å nyår knackar på vår dörr.                           

 

Frostbitna kinder, första snön, barn som bygger en snögubbe och ljus i våra hus har nu krupit sig in i vår vardag. Vi har fått tända våra adventsstjärnor och vi har fått njuta av advent. Vi börjar fylla våra hem med julbak, värme och julmusik. I den bitande kylan utanför våra fönster har vi bullat upp framför tv:n på luciamorgon för att få lyssna på skönsjungande luciatåg eller så har ni fått äran att se era barn sjunga i förskolans eller skolans luciatåg. Nog minns vi alla sankta lucia eller Staffan var en stalledräng. I denna tid, juletid, så vill vi från styrelsen passa på att tacka för året som varit och vi ser fram emot ett nytt år med alla medlemmar som enade. Tillsammans är vi alla en samfällighet och det är vi alla som skapar vår trivsel mot grannar och övriga gårdar. För i en gemenskap så måste vi alla hjälpas åt och alla delta i en positiv anda i Kakelstigens samfällighet.

Vi i styrelsen finns alltid till hjälp vid frågor och funderingar och ni är alltid välkomna att kontakta oss. Ni hittar styrelsemedlemmarna på hemsidan www.kakelstigen.se

Nu när jul och nyår står för våra dörrar så vill vi påminna er om att vara rädda om varandra och ert hem, så kom ihåg att släck alla levande ljus innan ni lämnar hemmet eller går till sängs. En fullt utvecklad brand i ett rum går på några minuter och vi rekommenderar er givetvis att ha tillgång till en pulversläckare och kom även ihåg att se över era brandvarnare.

Nyår är en festens kväll med god mat, trevligt sällskap och fyrverkerier. Vi önskar givetvis att vi denna kväll och natt tänker efter kring inköp och hantering av fyrverkerier. Det finns många boende i samfälligheten som har husdjur som far mycket illa av dessa pjäser. Ägna en lite tanke kring det och välj om ni kan och vill att skänka de pengarna till behövande barn.

Som styrelse vill vi bara göra er lite observanta på dessa saker och vi hoppas ju givetvis att alla ni där ute i husen ska få en fantastisk och minnesvärd jul med era nära och kära, samt ett gott slut på 2017, för att inte tala om ett gott nytt 2018!

 

God jul och gott nytt år//  Styrelsen