Sommarbrev

Sommarbrevet 2018
”Fagra små blommor har stått i knopp och solen har visat sin glans. Sommaren ska dig bjuda till både dopp och dans. Med midsommarafton som en start på festen, så ska ni till fullo njuta av semestern.”

Tänk att det redan gått 1-år sedan ni sist fick ett sommarbrev av oss. Redan har vi fått njuta av värmen och solens strålar. Säkert inväntar många av er ledighet och årets fest i fotbolls VM.
Ännu en gång vill vi i styrelsen tacka er medlemmar för det förtroende som ni ger oss och tiden ni låter oss få för att genomföra våra arbeten. Rom byggdes ju inte på en dag och det gäller även vid ett styrelsearbete i en samfällighet.

Vi vill fortsätta jobba för era intressen och tillsammans kan vi nå en ömsesidig yta för samfälligheten. Det är vi medlemmar som tillsammans skapar trygghet, säkerhet, ödmjukhet och trivsel på våra gårdar genom att vi alla ser varandra och skapar förståelse för personerna som är medlemmar. Glöm inte bort att det är DU, ja, du som lägger grunden för trivseln i Kakelstigens samfällighet genom att enkelt hälsa och säga hej till dina grannar.

Alla ni där ute i husen skall veta att ni alltid är välkomna att höra av er till styrelsen för frågor och funderingar kring vår samfällighet eller styrelsens uppgifter. Vi tar mer än gärna emot era frågor och besvarar dessa inom en rimlig tid. Vill ni själva gå in på hemsidan och läsa mer om Kakelstigens samfällighet, så finns vi på www.kakelstigen.se På hemsidan kan ni under nyheter följa de arbeten, styrelserepresentanter, avgifter och den information som kan vara till nytta för dig.

Kom ihåg att du som medlem har ansvar för att göra något bra av området, grannsämjan och trivseln. Tillsammans är vi alla medlemmar starka och kan göra vårt bostadsområde/samfällighet till det bästa.

Med detta sagt, vill vi önska er alla där ute i stugorna en riktigt härlig sommar och semester tillsammans med era nära och kära.
Glad sommar!!
// Styrelsen