Inbrott garagelängor

Hej på er alla där ute i sommarvärmen.

 

Dessvärre så har garagelängorna längst med gångstigen på Fajansstigen haft inbrott natten mot onsdag 4/7-18. Flera portar har i och med detta förstörts och det finns brytmärken på vissa. Styrelsen är medvetna om detta och vi som samfällighet har gjort en polisanmälan på skadorna som är på portarna. Ni som är direkt berörda bör också göra en polisanmälan, så även om det uppstått andra åverkan på bil eller det som hör till garagen. Även om du som medlem i garagen inte direkt är berörd och du ser att det finns några skador på tex bil så ska även du göra en polisanmälan.

Portarna kommer samfälligheten att lösa med försäkringsbolag. Det som drabbar just dig, måste du själv ta med ditt försäkringsbolag.

Vid frågor, kontakta oss i styrelsen.

Varmaste hälsningar// Styrelsen