Medlem

Alla fastigheter som enligt anläggningsbesluten GA:1 och GA:3 är medlemmar i Kakelstigens samfällighet ska ha ett medlems-/förmånskort till sin bostad.
Kortet ska ge fördelar och rabatter hos lokala entreprenörer, butiker och företag.

Om man av olika anledningar skulle sakna ett medlemskort så får man beställa detta via mejla på, info@kakelstigen.se innan och meddela att ni saknar kort, ett ersättningskort kostar 30:– och kommer faktureras som ett tillägg på nästkommande faktura, detta för att täcka kostnaden för att producera nytt kort.
När man flyttar så är kortet inte personligt utan tillhör fastigheten, därav så skall kortet efterlämnas till de nya ägarna!

I dagsläget har samfälligheten tecknat avtal med följande leverantörer (scrolla nedåt):

 

Maklarhuset_HB_turkos_office_neg

 

 

 

Ska ni renovera eller köpa ny bostad? Funderingarna kan vara många.

Vi på MÄKLARHUSET i Kungsängen har lång och gedigen erfarenhet och kan nog lova att vi kan svara på de flesta av era frågor. MÄKLARHUSET har dessutom Sveriges nöjdaste kunder sju år i rad (2008-2014) enligt Svenskt Kvalitets Index. Det är vi mycket stolta över! Tveka inte, ring oss om ni vill tala boende. Ni kanske har funderingar på ombyggnation, mindre renovering eller hur man ska planera inför en kommande försäljning. Kanske är reavinsskatten svår att förstå? Självklart erbjuder vi alltid fria muntliga värderingar! Behöver ni däremot lägga om era lån och önskar en skriftlig värdering till banken så tar vi betalt för det.

Som medlem i Kakelstigens samfällighet i Brunna, Kungsängen erbjuder MÄKLARHUSET i Kungsängen 500 kr i rabatt på en skriftlig värdering. Ordinarie pris 2.000 kr. Ert pris 1.500 kr.

Ring eller maila så hjälper vi er in i framtiden!

Mvh / Torbjörn, Anna, Fredrik, Martina och Therese

MÄKLARHUSET

Torget 9, Kungsängen

Tel. 08-581 715 30

E-mail: kungsangen@maklarhuset.se

Hemsida: www.maklarhuset.se/kungsangen

 

k-rauta_banner

 

 

 

Gynnsamt samarbete med K-rauta

 För att du ska få den service du behöver under kommande byggprojekt har vi inlett ett samarbete med byggvaruhuset K-rauta i Stäket.

Hos K-rauta hittar du allt från minsta nubb till rejäla byggskivor och golvmaterial. Där får du dessutom kostnadsfri tillgång till erfarna Personal Shoppers som hjälper dig att gå från planering till färdigt projekt. Det kan handla om tips på design, förslag på ritningar eller hjälp att välja rätt produkter – helt skräddarsytt efter dina behov. Så om du någonsin har tänkt på ett nytt kök, badrum eller att styra upp garagerenoveringen har du chansen just nu.

För medlemmar i Kakelstigens samfällighet i Brunna-Kungsängen erbjuder K-rauta i Stäket 12%  rabatt  på alla lagerförda varor, samt utkörning för 795:- inklusive moms.

Mot uppvisande av medlemskort i samfälligheten erhålls rabatten.

Hör av dig till någon av K-rautas kontaktpersoner, eller besök byggvaruhuset i Stäket och kom igång idag.

Adress till K-rauta i Stäket
Skarprättarvägen 26
176 77 JÄRFÄLLA
Telefon: 08-5880 09 00

Kolla öppettider på hemsidan:
http://www.k-rauta.se/varuhus/jarfalla/

Kontaktpersoner hos K-rauta Järfälla:

Personal Shopper

Jessika Olsen
Tel: 08-588 009 47
E-post: kok221@k-rauta.se

Personal Shopper
Michael Senocak
Tel: 08-588 009 45
E-post: kok222@k-rauta.se

 

blomrankan

Rabatt hos Blomrankan i Kungsängen Centrum

Alla medlemmar i Kakelstigens samfällighet får 10% rabatt vid uppvisande av medlemskort.

Butiken har funnits sen 1996. Butiken drivs av Mirja Sandberg och Åsa Pettersson.

Hos oss får du hjälp med blommor till alla tillfällen. En enkel, vacker ros eller ett stort arrangemang, kanske en plantering med succulenter? Du bestämmer! En invigningsblomma eller avtackning av kollega? Inga problem!

Är ni i giftastankar? Vi finns här för att göra eran brudbukett precis så underbar, vacker, traditionell eller modern som ni vill.

Vare sig du har en ide eller vill ha mera information om blommor, modeller eller priser är du välkommen att kontakta oss eller titta in.

Till oss kan du även vända dig med önskemål om blommor till kondoleans och begravning, vi gör allt inom sorgbinderi, t ex handbundna buketter, olika varianter av kistbuketter samt kistdekorationer. Vi hjälper dig att få den sista hälsningen så som du vill ha den.

http://www.blomrankan.com/
Telefon: 08-58173300
Torget 9
196 30 Kungsängen
blomrankan@tele2.se

Mån – Fre 9:30 – 18:00
Lör 10:00 – 15:00
Sön Stängt