Sommarbrev

 

Äntligen har sommaren knackat på vår dörr och vi har fått smak på värme och sol. Många av oss har säkert också, fått njuta av skolavslutningar, studenter och ”den blomstertid nu kommer”.

Till att börja med, så vill vi i styrelsen passa på att tacka er medlemmar i Kakelstigenssamfällighet, för det förtroende som vi har fått av er, genom att sitta i styrelsen. Med detta förtroende följer också, att vi försöker se efter era intressen för samfälligheten. Som medlem i samfälligheten har vi alla en skyldighet att se över att vi håller anläggningen i ordning och det är också varje medlems enskilda ansvar som fastighetsägare att hjälpa till med detta. Om vi alla kan hjälpas åt med att se över marken runt om oss och skapa förståelse för varandra kommer vi att skapa en gemenskap.

T.ex. så är det varje gård som klipper sina innergårdar, bakom garagen och gavlarna på husen när det gäller gräsmattorna. Förövrigt så är det utsedda medlemmar som klipper övriga gröna ytor.

Trivsel kommer inte alltid utav sig själv, utan vi måste som medlemmar se till att vi skapar den genom ett ibland enkelt ”hej” till varandra. Tillsammans som samfällighet är vi trivsel.

Vi är glada över att det är flera av er som har börjat höra av er till styrelsen, med frågor kring just vad en samfällighet är. Och det är alltid trevligt, ska ni veta, med ett personligt besök och fråga. Som medlemmar är ni alltid välkomna att kontakta oss i styrelsen för frågor och funderingar.

Kanske är det så att ni upplever att det inte görs något i samfälligheten och har då åsikter angående detta. I stället för att sprida felaktiga rykten eller fel information, så är det bättre om ni kontaktar oss angående det. Så snart det kommer ny information så lägger vi in det på vår hemsida: www.kakelstigen.se

Där kan ni hitta mycket matnyttig information om styrelsen, nyhetsbrev, om just vad samfällighet är och avgifter och div projekt.

Vi i styrelsen vill att vi alla medlemmar, kämpar tillsammans, för att göra denna samfällighet till en trygg, trivsam och gemensam punk. Vi är trots allt 135 hushåll och tillsammans är vi starka och en kan inte göra allt, men alla kan göra något.

Vi önskar er alla en riktig trevlig sommar, med många fina och glada minnen. Så hörs vi av igen i augusti.

 

Mvh

Styrelsen